3 Njesi Biznesi 287 m² Elbasan

Vendodhja:

 • Pronat, 3 njesi sherbimi, jane te pozicionuara ne kati perdhe te nje pallati 9-te katesh, ne rrugen “Qemal Stafa” ne Elbasan.
 • Pallati ne te cilen ndodhen 3 njesite eshte e ndodhet ne qender te qytetit te Elbasanit, me nje distance prej 300 metra nga sheshi kryesor i qytetit.
 • Zona ka infrastrukture te permiresuar, kryesisht me pallate, ndertesa banimi, ambjentet tregtare, te cila jane ndertuar ne vitet e fundit.

 

Pershkrimi:

 • Pronat jane te organizuar ne 3 certifikata pronesie per nje total siperfaqeje prej 287 m².
  • 3 njesi sherbimi me numerat N.5; N.6 dhe N.8 jane te pozicionuara ne katin perdhe te godines ne pjesen jugore.
  • 2 njesit N.5 dhe N.6 jane te organizuar ne dy certifikata pronesie, por ambjenti nuk eshte I ndare fizikisht, dhe perbehet nga nje siperfaqe totale, per te dy njesite, prej 181.4 m². 
 • Jane te pershtatshme per aktivitete te ndryshme biznesi ose magazinimi.

 

Me poshte eshte lista e Çmimeve per Njesite:

 • Njesi N.5  me sip. prej 75.4 m² -> Çmimi i Shitjes 34,000 EUR.
 • Njesi N.6  me sip. prej 106 m² -> Çmimi i Shitjes 50,000 EUR.
 • Njesi N.8 me sip. prej 105.6 m² -> Çmimi i Shitjes 74,000 EUR.

Informacioni agjentit

+355689038955

+35544538327

prona.al@otpbank.al

Manaxheri per Shitjen e Aseteve është personi përgjegjës për kërkimin dhe negocimet e para me ata blerës të mundshëm që janë të interesuar për pronat e OTP Bank.

Formulari i Ofertes Financiare per Blerjen e Prones  Location Info
  Translate »