3 Njesi Biznesi 145 m² Plazh N.13/ Durres

Vendodhja:

 • Pronat ndodhen ne rrugen e Plazhit, me nje distance rreth 7.5 km ne juglindje te qendres se qytetit (Bashkise Durresit).
 • Ajo pozicionohet ne brezin e dyte te ndertimeve, buze rruges dytesore te plazhit ne anen perendimore te saj, ne nje distance rreth 100 m nga bregu.
 • Zona perreth pronave eshte nje zone e zhvilluar turistike, me ndertesa te reja shumekateshe te pozicionuara pergjate rruges se plazhit qe funksionojne si shtepi te dyta gjate sezonit turistik te veres. Si dhe disa nga bizneset kryesore te zones jane: Hotele, bar-kafe, restaurante,etj

Pershkrimi:

 • Pronat, jane tri Njesi Sherbimi dhe pozicionohen ne katin perdhe te nje pallati 7 katesh, ndertim i rreth viteve 2004. Siperfaqet e pronave jane si vijon:
  • Njesi N3 – 107 m2              (Dyqan/Lokal)
  • Njesi N1 – 26 m2                (Magazine/Ambjent Ndihmes)
  • Njesi N2 – 12 m2                (Magazine/Ambjent Ndihmes)
 • Te tria njesite jane te organizuara me vete, pa komunikim te brendshem me njera tjetren, me hyrje secila me vete nga sheshi funksional i nderteses.
 • Pronat shiten te gjitha sebashku nga Banka.

Informacioni agjentit

+355689038955

+35544538327

prona.al@otpbank.al

Manaxheri per Shitjen e Aseteve është personi përgjegjës për kërkimin dhe negocimet e para me ata blerës të mundshëm që janë të interesuar për pronat e OTP Bank.

Formulari i Ofertes Financiare per Blerjen e PronesLocation Info
Translate »