Apartamente & Shtepi

Shtepi 2 Kateshe, Kavaje

Rr "Qazim Karriqi", Kavaje

Detaje te Prones: Prona është nje ndertese 2-katesh me adrese ne Rr” Qazim Karriqi” prane qëndës së Kavajës. Prona ka nje siperfaqe totale ndertimi prej 169 m2 dhe e organizuar si me poshte: Kati i pare ka sipërfaqe 80 m2 dhe sherben si magazine dhe garazhd. Kati i dyte është apartament banimi me sipërfaqe 89 […]

Translate »