Në këtë faqe do të gjeni mundësi unike:

  • Për të investuar në prona të paluajtshme me çmimet më të favorshme në treg.
  • Për tu rregjistruar si Agjent Shitjesh ose si Agjensi Real Estate dhe të përfitoni nga komisionet tonat te ndërmjetësimit. 
  • Për të kontaktuar me specialist dhe ekspert të fushës së pronave të paluajtshme sipas qytetit apo zonës ku ju ndodheni.
  • Për tu rregjistruar në përditësimet që i bëhen portofolit të pronave të OTP Bank Albania.
  • Shpenzimet për rregjistrimin e pronës pranë Agjensisë Shtetërore të Kadastrës paguhen nga pala Blerëse.

Katalogu i Pronave ne Shitje: 

Katalogu i pronave ne Shitje _ 2023-01

 

Pronat më të Reja

Prona në Ofertë

Prona në Ofertë

Prona të ofruara me çmime okazion për periudhë të limituar kohe.

Regjistrohuni si agjent

Regjistrohuni si agjent

Regjistrohuni si agjent për pronat që OTP Bank ka për shitje në territorin Shqiptarë.

Kërkoni një agjent?

Kërkoni një agjent?

Kërkoni një agjent të aprovuar sipas qyteteve në të gjithë territorin Shqiptarë.

 

Translate »